Tuinieren boeken kopen?

Opzoek naar boeken over tuinieren? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan tuinieren boeken. Betaalbare tuinieren boeken online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van tuinieren boeken.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Angelika Throll Raadgever kamerplanten

31,77 30,26 Inclusief b.t.w
Deltas Raadgever kamerplanten Zin om van je huis een urban jungle te maken? Of houd je het liever iets bescheidener bij één of twee planten? Dit kamerplantenboek is hoe dan ook de ideale raadgever! Van groene planten, cactussen en vetplanten tot bloeiende planten. De meest trendy exemplaren zijn voor jou uitgezocht. Bij elke plant zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over licht, water en bemesting. Bovendien kom je te weten hoe je zelf plantjes kunt vermeerderen door te stekken, zaaien of delen. Meer uitleg vind je in het hoofdstuk Basics en bij de beschrijving van elke plant. Kortom, met dit boek op zak staat je huis in korte tijd vol prachtige en gezonde planten! Specificaties: Subtitel: Creeër je eigen urban jungle bij je thuis Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk Auteur: Angelika Throll Taal: Nederlands Verschijningsjaar: februari 2020 Aantal bladzijden: 96 Bindwijze: hardcover NUR code: 422 Afmetingen: 22,1 x 17,8 x 1,5 cm (LxBxD)

Delta Een kleine groentetuin op het terras of balkon

31,77 30,26 Inclusief b.t.w
Deltas Een kleine groentetuin op het terras of balkon Om groenten te kweken hebt u niet altijd een grote tuin nodig. In dit boek worden verschillende mogelijkheden beschreven voor een groentetuin op een balkon of terras. Tomaten, sla, radijsjes en aardappelen groeien even goed in potten en plantenbakken en vormen bovendien een kleurrijke decoratie. Aan de hand van duidelijke foto's wordt elke compositie in detail beschreven: welke planten of zaden u nodig hebt, hoe u de groenten of kruiden moet planten, welke verzorging ze vragen, wanneer u kunt oogsten... Bovendien krijgt u praktische tips voor de aanschaf van potten, plantenbakken en potgrond, voor het onderhoud van uw zelfgekweekte groenten en voor het decoratieve aspect van uw groentetuin. Dankzij dit boek eet u binnenkort verse tomaten, courgettes, wortelen en basilicum uit uw eigen groentetuin op het balkon of terras! Specificaties: Geslacht: unisex Bindwijze: paperback Aantal pagina's: 120 Afmetingen: 19 x 24,5 x 1 cm Verschijningsjaar: 2020 Leeftijd: vanaf 12 jaar
Deze Delta Een kleine groentetuin op het terras of balkon is geschikt voor kinderen boven de . De Een kleine groentetuin op het terras of balkon is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Folko Kullman Kiemgroenten zelf kweken

24,28 23,12 Inclusief b.t.w
Kiemgroenten zelf kweken Superfoods kweken op je eigen vensterbank! Kiemen en microgroenten zoals tuinkers, alfalfa of taugé zijn niet alleen heerlijke smaakmakers in slaatjes of andere gerechten, ze zitten ook boordevol vitaminen en mineralen. En ook belangrijk: ze zijn gemakkelijk te kweken met slechts een paar benodigdheden. In dit handige boek vind je alle informatie om meteen aan de slag te gaan: wat je allemaal nodig hebt en welke soorten kiemen, microgroenten en minibladgroenten je zelf kunt kweken op je vensterbank. Specificaties: Auteur: Folko Kullman Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: februari 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 21,7 x 17,6 x 0,8 cm (lxbxh) Gewicht: 266 gram Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 48 Bindwijze: hardcover
Deze Folko Kullman Kiemgroenten zelf kweken is geschikt voor kinderen boven de . De Kiemgroenten zelf kweken is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Marie-Luise Kreuter praktische raadgever Biologische groenten kweken

30,76 29,30 Inclusief b.t.w
Praktische raadgever Biologische groenten kweken Wie zelf groenten en fruit kweekt, kan er zeker van zijn dat wat er op tafel komt niet alleen veel lekkerder en smaakvoller is dan wat je in de winkel koopt, maar ook veel gezonder. Zeker als je op een biologische manier te werk gaat, zonder gebruik van chemische middelen en met de hulp van Moeder Natuur. In tegenstelling tot wat velen denken, is biologisch tuinieren helemaal niet moeilijk. Wie enkele basisregels begrijpt en toepast, zal al gauw merken dat de natuur zelf een groot deel van het werk overneemt. In dit boek wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe je je eerste stappen kunt zetten als biologische tuinier. Specificaties: Auteur: Marie-Luise Kreuter Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: februari 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 22 x 16,7 x 0,8 cm (lxbxh) Gewicht: 274 gram Aantal bladzijden: 104
Deze Marie-Luise Kreuter praktische raadgever Biologische groenten kweken is geschikt voor kinderen boven de . De praktische raadgever Biologische groenten kweken is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Monika Wurft gezondheidsboek: eetbare wilde kruiden en planten

30,76 29,30 Inclusief b.t.w
gezondheidsboek: eetbare wilde kruiden en planten De vele goede eigenschappen van wilde kruiden, planten en vruchten worden maar al te vaak over het hoofd gezien. In dit boek worden de meest voorkomende wilde planten uitvoerig beschreven door een ervaren kruidendeskundige. Ze geeft tips voor het oogsten in de natuur en het verbouwen in de eigen tuin en ze gaat dieper in op de geneeskrachtige eigenschappen van de planten. De talrijke recepten voor thee, gelei, salades, brood, likeur enzovoort laten je proeven van de veelzijdigheid die de paardenbloem, de hondsroos, de brandnetel, de sleedoorn en nog veel andere soorten je te bieden hebben. De prachtige foto's maken het determineren van de planten bovendien heel gemakkelijk. Specificaties: Auteur: Monika Wurft Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: april 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 23,5 x 17 x 1 cm (L x B x H) Aantal pagina's: 128 pagina's Illustraties: met illustraties Gewicht: 412 gram
Deze Monika Wurft gezondheidsboek: eetbare wilde kruiden en planten is geschikt voor kinderen boven de . De gezondheidsboek: eetbare wilde kruiden en planten is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!