Religie boeken kopen?

Opzoek naar religie boeken? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan religie boeken voor. Betaalbare religie boeken online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van religie boeken.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Deltas een engel aan je zijde

37,40 35,62 Inclusief b.t.w
een engel aan je zijde Inspirerende woorden voor elke dag. Begin je dag goed met een inspirerend citaat van verschillende auteurs. Dit spiraalboek inclusief staander is een vertaling van het Duitse Ein Engel schütze dich. Specificaties: Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: ringband Verschijningsdatum: oktober 2012 Druk: 1e druk Afmetingen: 15,5 x 17 x 1 cm (L x B x H) Aantal pagina's: 200 pagina's Illustraties: met illustraties Gewicht: 474 gram
Deze Deltas een engel aan je zijde is geschikt voor kinderen boven de . De een engel aan je zijde is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas Het orakel van de maan – boek en kaartenset

46,75 44,52 Inclusief b.t.w
Deltas Het orakel van de maan De kracht van de maan uit zich niet alleen in de natuur, zoals bij eb en vloed, maar ook in ons leven. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en zelfs ons humeur. Dankzij deze 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten van bekend astrologe Yasmin Boland leer je de mystieke kracht van de maan in jouw voordeel te gebruiken voor onder andere heling, begeleiding en bescherming. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenis van iedere kaart en hoe de maan een oplossing kan bieden voor jouw specifieke vraag of situatie. Maak je je zorgen om de toekomst of moet je een belangrijke beslissing nemen? Vraag dan raad aan de kaarten en laat de wijsheid van de maan je gids zijn! Specificaties: Subtitel: boek en kaartenset Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk Auteur: Yasmin Boland Taal: Nederlands Verschijningsjaar: februari 2020 Aantal bladzijden: 128 Bindwijze: paperback NUR code: 720 Afmetingen: 17,1 x 12,7 x 3,6 cm (LxBxD)

Deltas inspirerende affirmatiekaarten

34,24 32,61 Inclusief b.t.w
inspirerende affirmatiekaarten Gebruik de kracht van positieve gedachten om jezelf optimaal te ontplooien. Deze prachtige kaarten met positieve affirmaties helpen je om het geluk en de kracht die in je schuilen naar boven te brengen. Ze inspireren je om wijs en moedig te zijn, om op jezelf te vertrouwen en je dromen nooit op te geven. De vlinders op de kaarten staan symbool voor de hoop. Ze herinneren je eraan dat moeilijke momenten en dingen die tot een einde komen tekens zijn van iets moois en nieuws dat weldra zal ontstaan. Sluit je ogen, kies een kaart en lees de boodschap die erop staat. Het zal precies zijn wat je nu moet horen. Stel jezelf open en laat de vlinders je leven vervullen met liefde, rust en schoonheid. Specificaties: Auteur: Alana Fairchild Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: onbekend Verschijningsdatum: april 2016 Druk: 1e druk Afmetingen: 27,9 x 21,6 x 1,8 cm Aantal pagina's: 80 pagina's Illustraties: met illustraties ISBN13: 9789044745320

Denise Jarvie De geheime boodschap van het licht – boek en orakelkaarten

46,75 44,52 Inclusief b.t.w
Deltas De geheime boodschap van het licht De wens om vrede, liefde en vervulling te creëren zit in ieder van ons. Met de hulp van deze orakelkaarten en de geheimen van het licht kun je deze en vele andere mogelijkheden in jezelf naar boven brengen en belichten. Het licht is immers een onvoorwaardelijke gids die je kan helpen om het potentieel in je ziel te versterken en te activeren. Stap binnen in de wonderlijke wereld van het licht en laat de inspirerende inzichten van Denise Jarvie en de schitterende afbeeldingen van Daniel B. Holeman de liefde, visie en kracht van je hart stimuleren! Specificaties: Subtitel: boek en orakelkaarten Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk Auteur: Denise Jarvie Taal: Nederlands Verschijningsjaar: februari 2020 Aantal bladzijden: 160 Bindwijze: paperback NUR code: 720 Afmetingen: 17,2 x 12,7 x 3,8 cm (LxBxD)

Nathalie Chasseriau het boeddhisme eenvoudig uitgelegd

37,40 35,62 Inclusief b.t.w
het boeddhisme eenvoudig uitgelegd Wil je meer betekenis geven aan jouw leven? Wil je iets veranderen in jezelf en in jouw omgang met anderen? Het boeddhisme geeft je de antwoorden waarnaar je op zoek bent. In dit boek lees je over karma, veranderlijkheid, mededogen en meditatie: de pijlers van het boeddhisme. Op basis van concrete situaties nodigt dit werk je uit om de lessen van het boeddhisme toe te passen in jouw dagelijks leven. Je leert hoe je moeilijkheden op het werk, thuis, in de liefde en in het gezin op een serene manier kunt overwinnen. Dit boek biedt waardevolle handreikingen voor een beter begrip van jouzelf en anderen. Specificaties: Auteur: Nathalie Chasseriau Illustrator: Valerie Lancaster Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: mei 2017 Druk: 1e druk Afmetingen: 20 x 16,2 x 1,6 cm (L x B x H) Aantal pagina's: 224 pagina's Gewicht: 494 gram
Deze Nathalie Chasseriau het boeddhisme eenvoudig uitgelegd is geschikt voor kinderen boven de . De het boeddhisme eenvoudig uitgelegd is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!