Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Christelle Beneytout compleet ...

74,88 71,32 Inclusief b.t.w
compleet handboek: werken met de naaimachine Dit boek laat je alle mogelijkheden van jouw naaimachine ontdekken en verkennen. Tal van stapsgewijze aanwijzingen, foto's, tekeningen en tips van een ervaren naaister begeleiden je bij al jouw naaiwerk, van de eerste stap tot ingewikkelde decoratieve afwerkingen. Na een overzicht van de benodigdheden en basistechnieken, leer je aan de hand van concrete voorbeelden onder andere met welke steek je onderdelen in elkaar naait, hoe je een zoom stikt, hoe je knoopsgaten en ritssluitingen aanbrengt, waarmee je kleding kunt verfraaien, en hoe je te werk moet gaan met verschillende soorten stof, van elastische stoffen tot leer. Kortom, dit boek is een musthave voor elke naaister! Specificaties: Auteur: Christelle Beneytout Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: september 2015 Druk: 1e druk Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 264 Bindwijze: paperback Gewicht: 932 gram Afmetingen: 26 x 20 x 1,94 cm (L x B x H)

Deltas Hippe kleding voor jong...

37,40 35,62 Inclusief b.t.w
Hippe kleding voor meisjes Wat is er nu leuker dan je zoontje de T-shirts en broeken te zien dragen die je zelf met liefde voor hem gemaakt hebt? In dit boek vind je overhemden, sportkleding, jasjes en nog veel meer. De kleding is tijdloos en trendy, gemakkelijk te maken en zit bovendien lekker. Je kind kan er de hele dag in rondrennen en spelen, en zelf beleef je veel plezier aan het uitbreiden van de kleerkast van je zoontje. Dankzij de patronen op ware grootte, de handige werktekeningen en de gedetailleerde stap-voor-stapuitleg creëer je in een handomdraai de prachtigste kledingstukken! Specificaties: Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: mei 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 23,7 x 23,4 x 1,2 cm Aantal pagina's: 96 pagina's Illustraties: ja ISBN13: 9789044751086 Auteur: Sylvie Blondeau Uitgever: Deltas

Deltas Hippe kleding voor meis...

37,40 35,62 Inclusief b.t.w
Hippe kleding voor meisjes Maak je graag kleding voor je dochtertje, maar vind je nooit de perfecte modellen om mee aan de slag te gaan? Dan is dit boek precies wat je zoekt. Creëer een vrolijke zomerjurk, een leuk topje met blote rug, een mooi overhemd en nog veel meer. De kleding is tijdloos en stijlvol, met bijzondere gepersonaliseerde details. Ze is gemakkelijk zelf te maken en zit bovendien lekker. In jouw unieke creaties wordt je kleine meid ongetwijfeld de ster van het schoolplein! Dankzij de patronen op ware grootte, de handige werktekeningen en de gedetailleerde stap-voor-stapuitleg maak je in een handomdraai de prachtigste kledingstukken! Specificaties: Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: mei 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 23,7 x 23,4 x 1,2 cm Aantal pagina's: 96 pagina's Illustraties: ja ISBN13: 9789044751079 Auteur: Veronique Calvini-Caraes Uitgever: Deltas
Deze Deltas Hippe kleding voor meisjes is geschikt voor kinderen boven de . De Hippe kleding voor meisjes is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Teresa Gilewska mode-atelier v...

59,67 56,83 Inclusief b.t.w
mode-atelier vol. 1: Patronen tekenen - de basis In kledingzaken vind je vaak niet precies het topje dat je zoekt of de rok die als gegoten zit. Waarschijnlijk heb je daarom weleens gedacht hoe handig het zou zijn als je zelf perfect passende kleding kon maken. In dit boek vind je alles wat je moet weten om het perfecte patroon te leren tekenen en je eigen kleding te ontwerpen. Je zult geen kant-en-klare patronen aantreffen om te kopiëren en uit te knippen, maar wel gedetailleerde aanwijzingen waarmee je zelf patronen voor bijvoorbeeld een rok of lijfje kunt tekenen. Daarnaast vind je ook instructies voor verschillende soorten mouwen, kragen, zakken en halsuitsnijdingen om je kledingstukken een eigen karakter te geven en helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Specificaties: Auteur: Teresa Gilewska Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: oktober 2013 Druk: 1e druk Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 224 Bindwijze: paperback Gewicht: 960 gram Afmetingen: 28 x 22 x 1,4 cm (L x B x H)
Deze Teresa Gilewska mode-atelier vol.1: Patronen tekenen - de basis is geschikt voor kinderen boven de . De mode-atelier vol.1: Patronen tekenen - de basis is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Teresa Gilewska mode-atelier v...

62,67 59,68 Inclusief b.t.w
mode-atelier vol.2: Patronen tekenen - aanpassingen Heb je de basis van het patroontekenen onder de knie en wil je leren hoe je creatief kunt omgaan met basispatronen, bijvoorbeeld om ze aan te passen aan een bepaalde lichaamsvorm of om ze een eigen karakter te geven? Dan is dit boek precies wat je zoekt. Je zult geen kant-en-klare patronen aantreffen om te kopiëren en uit te knippen, maar wel gedetailleerde aanwijzingen waarmee je zelf patronen voor bijvoorbeeld een broek of jasje kunt tekenen, begrijpen en aanpassen. Bovendien gaat dit boek nog een stapje verder. Je vindt ook instructies voor minder voor de hand liggende kleding, zoals capes en bovenstukken met aangeknipte mouwen, raglanmouwen of capuchons. Zelfs feestelijke topjes en rokken komen aan bod. Kortom, dankzij dit boek zul je in staat zijn om de meest gevarieerde kledingstukken te maken die volledig aangepast zijn aan je eigen smaak en wensen. Specificaties: Auteur: Teresa Gilewska Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: oktober 2013 Druk: 1e druk Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 248 Bindwijze: paperback Gewicht: 1065 gram Afmetingen: 28 x 22 x 1,55 cm (L x B x H)
Deze Teresa Gilewska mode-atelier vol.2: Patronen tekenen - aanpassingen is geschikt voor kinderen boven de . De mode-atelier vol.2: Patronen tekenen - aanpassingen is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!