Moppenboeken kopen?

Opzoek naar een moppenboek? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan moppenboeken voor jong en oud. Een betaalbare moppenboek online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van een moppenboek.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Deltas Gi-ga-grappige moppenboek voor kinderen

8,45 8,04 Inclusief b.t.w
Deltas Gi-ga-grappige moppenboek voor kinderen Het zoontje van de dokter laat zijn vriendjes de praktijkkamer van zijn vader zien. Met grote ogen kijken de jongens naar het skelet. 'Hoe komt je vader daaraan?' 'Dat heeft hij al heel lang', antwoordt het ventje. 'Ik denk dat het zijn eerste patiënt was.' Ben jij de leukste thuis? Vind jij het ook leuk om eindeloos moppen te tappen met je vrienden of familie? Met dit superleuke moppenboek van Deltas heb je altijd een grote hoeveelheid moppen om de lachers mee op je hand te krijgen! Specificaties: Geslacht: unisex Bindwijze: paperback Aantal pagina's: 96 Afmetingen: 10,5 x 14 x 2,5 cm Verschijningsjaar: 2020 Leeftijd: van 4 jaar
Deze Deltas Gi-ga-grappige moppenboek voor kinderen is geschikt voor kinderen boven de . De Gi-ga-grappige moppenboek voor kinderen is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas grootste moppenboek voor het kleinste kamertje

20,53 19,55 Inclusief b.t.w
Deltas grootste moppenboek voor het kleinste kamertje Vraagt de buurvrouw: 'Waaraan is uw man eigenlijk overleden?' 'Aan een griep.' 'Gelukkig niets ernstigs dus!' Dit boek staat boordevol superleuke moppen en cartoons die jouw verplichte bezoek aan het kleinste kamertje tot een aangenaam verblijf maken. Maar denk toch ook even aan jouw huisgenoten, vooral bij de ochtendspits. Specificaties: Kleur: blauwgroen Geslacht: unisex Materiaal: papier, karton Afmetingen: 13,4 x 13,7 x 2,7 cm (L x B x H) Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 288 Bindwijze: gebrocheerd Gewicht: 394 gram
Deze Deltas grootste moppenboek voor het kleinste kamertje is geschikt voor kinderen boven de vanaf 12 jaar. De grootste moppenboek voor het kleinste kamertje is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas Het grappigste moppenboek ooit!

20,53 19,55 Inclusief b.t.w
Het grappigste moppenboek ooit! Met de hilarische moppen uit dit lekker dikke moppenboek krijg je de lachers gegarandeerd op je hand! De moppen zijn niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen er smakelijk om lachen. Jantje zit te huilen bij de beek. Iemand vraagt: 'Wat is er?' 'Mieke heeft mijn boterham in de beek gegooid.' 'Met opzet?' 'Nee, met kaas.' Op een mooie zomerdag wandelt een moeder met haar dochtertje in de dierentuin. 'Mama, kijk!' roept het kind plotseling uit. 'Die aap lijkt sprekend op oom Geert!' 'Stil, Maaike, zoiets mag je niet zeggen!' 'Maar mama, die aap kan het toch niet verstaan!' Specificaties: Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: februari 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 27,9 x 21,6 x 1,8 cm Aantal pagina's: 196 pagina's Leeftijd: vanaf 4 jaar Illustraties: met illustraties ISBN13: 9789044750225
Deze Deltas Het grappigste moppenboek ooit! is geschikt voor kinderen boven de 6-8 jaar,8-10 jaar,10-12 jaar,4-6 jaar,vanaf 12 jaar. De Het grappigste moppenboek ooit! is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas Hi-ha-hilarische moppenboek voor kinderen

8,45 8,04 Inclusief b.t.w
Deltas Hi-ha-hilarische moppenboek voor kinderen Een boer fietst in het dorp naast zijn paard. Hij wordt aangehouden door een agent. 'Zo,' zegt de agent, 'dat wordt een flinke boete! U weet toch dat uw paard niet los over de straat mag lopen!' 'Verdraaid,' zegt de boer, 'is hij weer van mijn bagagedrager gesprongen?' Ben jij de leukste thuis? Vind jij het ook leuk om eindeloos moppen te tappen met je vrienden of familie? Met dit superleuke moppenboek van Deltas heb je altijd een grote hoeveelheid moppen om de lachers mee op je hand te krijgen! Specificaties: Geslacht: unisex Bindwijze: paperback Aantal pagina's: 96 Afmetingen: 10,5 x 14 x 2,5 cm Verschijningsjaar: 2020 Leeftijd: van 4 jaar
Deze Deltas Hi-ha-hilarische moppenboek voor kinderen is geschikt voor kinderen boven de . De Hi-ha-hilarische moppenboek voor kinderen is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas leren lezen Ken jij die mop al? AVI: 2/E3 21 cm

16,78 15,98 Inclusief b.t.w
Deltas leren lezen Ssst... ik lees! Leren lezen is al leuk, maar met dit moppenboek van Deltas is het helemaal een feest. Korte moppen die prima geschikt zijn voor kinderen die net leren lezen. Je ligt gegarandeerd dubbel van het lachen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 6 jaar AVI-Leesniveau: 1 Bindwijze: gekartonneerd Taal: Nederlands Aantal bladzijdes: 24 Afmetingen: 21 x 16 x 1 cm (L x B x H) Auteur: Emilie Timmermans
Deze Deltas leren lezen Ken jij die mop al? AVI: 2/E3 21 cm is geschikt voor kinderen boven de 4-6 jaar,6-8 jaar. De leren lezen Ken jij die mop al? AVI: 2/E3 21 cm is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas leren lezen Tijd voor een mop AVI: 1/M3 21 cm

13,05 12,43 Inclusief b.t.w
Deltas leren lezen Ssst... ik lees! Leren lezen is al leuk, maar met dit moppenboek van Deltas is het helemaal een feest. Korte moppen die prima geschikt zijn voor kinderen die net leren lezen. Je ligt gegarandeerd dubbel van het lachen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 6 jaar AVI-Leesniveau: 1 Bindwijze: gekartonneerd Taal: Nederlands Aantal bladzijdes: 24 Afmetingen: 21 x 16 x 1 cm (L x B x H) Auteur: Stijn Claes
Deze Deltas leren lezen Tijd voor een mop AVI: 1/M3 21 cm is geschikt voor kinderen boven de 4-6 jaar,6-8 jaar. De leren lezen Tijd voor een mop AVI: 1/M3 21 cm is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas moppenboek 1000 superleuke moppen voor de jeugd 15 cm

18,65 17,77 Inclusief b.t.w
Deltas moppenboek Ben jij de leukste thuis? Vind jij het ook leuk om eindeloos moppen te tappen met je vrienden of familie? Met dit superleuke moppenboek van Deltas heb je altijd duizend moppen om de lachers mee op je hand te krijgen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 8 jaar Bindwijze: gebrocheerd Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 320 Afmetingen: 15 x 11 x 3 cm (L x B x H)
Deze Deltas moppenboek 1000 superleuke moppen voor de jeugd 15 cm is geschikt voor kinderen boven de 8-10 jaar,10-12 jaar,vanaf 12 jaar. De moppenboek 1000 superleuke moppen voor de jeugd 15 cm is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas moppenboek Allerleukste moppen voor kinderen 14 cm

7,96 7,58 Inclusief b.t.w
Deltas moppenboek Ben jij de leukste thuis? Vind jij het ook leuk om eindeloos moppen te tappen met je vrienden of familie? Met dit superleuke moppenboek van Deltas heb je altijd genoeg moppen voorradig om de lachers mee op je hand te krijgen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 6 jaar Bindwijze: gebrocheerd Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 94 Afmetingen: 10 x 14 x 1 cm (L x B x H)

Deltas moppenboek Allerleukste moppenboek voor de jeugd 15 cm

21,12 20,12 Inclusief b.t.w
Deltas moppenboek Ben jij de leukste thuis? Vind jij het ook leuk om eindeloos moppen te tappen met je vrienden of familie? Met dit superleuke moppenboek van Deltas heb je altijd duizend moppen om de lachers mee op je hand te krijgen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 8 jaar Bindwijze: gebrocheerd Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 384 Afmetingen: 4 x 15 x 1 cm (L x B x H)
Deze Deltas moppenboek Allerleukste moppenboek voor de jeugd 15 cm is geschikt voor kinderen boven de 8-10 jaar,10-12 jaar,vanaf 12 jaar. De moppenboek Allerleukste moppenboek voor de jeugd 15 cm is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas moppenboek De grappigste Jantje-moppen voor kinderen 16 cm

16,78 15,98 Inclusief b.t.w
Deltas moppenboek Jantje Ben jij de leukste thuis? Vind jij het ook leuk om eindeloos moppen te tappen met je vrienden of familie? Met dit superleuke moppenboek van Deltas heb je altijd een grote hoeveelheid Jantje-moppen voorradig om de lachers mee op je hand te krijgen. Met Jantje is het lachen geblazen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 8 jaar Bindwijze: gebrocheerd Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 96 Afmetingen: 16 x 14 x 1 cm (L x B x H)

Deltas moppenboek Mieke moppen voor kinderen 16 cm

16,78 15,98 Inclusief b.t.w
Deltas moppenboek Mieke moppen voor kinderen Ben jij de leukste thuis? Vind jij het ook leuk om eindeloos moppen te tappen met je vrienden of familie? Met dit superleuke moppenboek van Deltas heb je altijd een grote hoeveelheid Mieke-moppen voorradig om de lachers mee op je hand te krijgen. Met Mieke is het lachen geblazen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 8 jaar Bindwijze: gebrocheerd Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 96 Afmetingen: 16 x 14 x 1 cm (L x B x H)
Deze Deltas moppenboek Mieke moppen voor kinderen 16 cm is geschikt voor kinderen boven de 8-10 jaar,10-12 jaar,vanaf 12 jaar. De moppenboek Mieke moppen voor kinderen 16 cm is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas moppenboek: De grappigste Sinterklaasmoppen voor kinderen

17,27 16,44 Inclusief b.t.w
Deltas moppenboek: De grappigste Sinterklaasmoppen voor kinderen Lach jezelf een breuk met dit boek vol met hilarische moppen over Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten! Specificaties: Kleur kaft: rood Geslacht: junior Materiaal: papier Bindwijze: gekartonneerd Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 96 Afmetingen: 15,8 x 13,7 x 0,9 cm (L x B x D)
Deze Deltas moppenboek: De grappigste Sinterklaasmoppen voor kinderen is geschikt voor kinderen boven de 10-12 jaar,8-10 jaar. De moppenboek: De grappigste Sinterklaasmoppen voor kinderen is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!