Meditatie & yoga boeken kopen?

Opzoek naar een boek over Meditatie & yoga? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan Meditatie & yoga boeken voor jong en oud. Een betaalbare Meditatie & yoga boek online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van een Meditatie & yoga boeken.

Toont alle 7 resultaten

Show sidebar

Carole Serrat praktisch handbo...

37,40 35,62 Inclusief b.t.w
praktisch handboek: leren ontspannen met sofrologie Leef je leven, onderga het niet! Sofrologie is een complete methode voor actieve ontspanning waarmee je stress kunt bestrijden en vol vertrouwen verschillende aspecten van je leven kunt aanpakken. Ten gevolge van de stress veroorzaakt door je werk, de kinderen, relaties, geld, vervoer, enzovoort wordt ons lichaam even verward als onze gedachten, waardoor onze spieren zich moeilijk ontspannen en we moe worden. Met de hulp van dit boek ontmantel je het mechanisme van innerlijke stress en verlicht de spanning. Dankzij het fijne werk met je lichaam vervang je giftige gedachten door een positieve visie op het leven en op de toekomst. Hiervoor vind je praktische oefeningen en een goed onderbouwde wetenschappelijke verklaring. Specificaties: Auteur: Carole Serrat Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: mei 2013 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 224 Gewicht: 441 gram Afmetingen: 21,5 x 14,8 x 1,8 cm (L x B x H)
Deze Carole Serrat praktisch handboek: leren ontspannen met sofrologie is geschikt voor kinderen boven de . De praktisch handboek: leren ontspannen met sofrologie is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Daisy Roth geschenkboek: mindf...

23,44 22,32 Inclusief b.t.w
Deltas geschenkboek: mindful op elk moment Aanvaard vandaag de dingen zoals ze gebeuren en de mensen zoals ze zijn, ook jezelf.We kunnen allemaal wel wat ontspanning en rust gebruiken in ons leven. In dit inspiratieboekje ontdek je hoe je elk moment in je dagelijkse routine bewuster kunt beleven. De mooie foto's en citaten volgens de principes van mindfulness zullen je inspireren, elke dag opnieuw. Specificaties: Auteur: Daisy Roth Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: hardcover Verschijningsdatum: maart 2016 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 128 Gewicht: 204 gram Afmetingen: 14,8 x 10,5 x 1,52 cm (L x B x H)
Deze Daisy Roth geschenkboek: mindful op elk moment is geschikt voor kinderen boven de . De geschenkboek: mindful op elk moment is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas De ultieme f*ck it meth...

32,79 31,23 Inclusief b.t.w
Deltas De ultieme f*ck it methode - ontdek de kunst van het loslaten Iedereen kent ze wel, die beslissende momenten in het leven waarop duidelijk wordt dat het tijd is om de zaken anders aan te pakken. Alexandra Reinwarth beleefde zo'n glorieus moment toen ze 'fuck it' zei tegen haar vervelende vriendin Katrien. Niet alleen voelde Alexandra zich toen als een soort Jeanne d'Arc in een heldhaftige filmscène, haar leven bleek daarna ook gewoon veel leuker te zijn! Ze stelde zichzelf dus de vraag, wat zou er gebeuren als je eens helemaal stopt om met mensen om te gaan die je niet leuk vindt of dingen te doen waar je geen zin in hebt? Wat als je gewoon eens 'fuck it' zou zeggen tegen alles? Wie ook van mening is dat het leven wat meer vrijheid, vrije tijd en chocolade kan gebruiken en wat minder vervelende mensen, whatsapp-groepen en familiefeesten, heeft met dit boek goud in handen. Laat je door dit boek inspireren om 'fuck it' te zeggen tegen mensen, dingen en gebeurtenissen waar jij niets aan hebt, zonder daardoor in een egoïstische klootzak te veranderen. Leer hoe kleine veranderingen en beslissingen een groot effect op je levenskwaliteit kunnen hebben. Specificaties: Auteur: Alexandra Reinwarth Uitgever: Deltas Druk: 1e druk Verschijningsdatum: juli 2019 Bindwijze: paperback Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 160

Deltas Ontspannen dankzij Asmr...

29,90 28,48 Inclusief b.t.w
Deltas Ontspannen dankzij ASMR Gefluister, geknisper of getik: hoe bepaalde geluiden je volledig tot rust kunnen brengen Specificaties: Geslacht: unisex Bindwijze: paperback Aantal pagina's: 128 Afmetingen: 15 x 21,5 x 1 cm Verschijningsjaar: 2020 Leeftijd: vanaf 12 jaar
Deze Deltas Ontspannen dankzij Asmr 15 x 21,5 cm 128 pagina's is geschikt voor kinderen boven de . De Ontspannen dankzij Asmr 15 x 21,5 cm 128 pagina's is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Jan Becker slank worden door z...

34,60 32,95 Inclusief b.t.w
slank worden door zelfhypnose Val duurzaam af zonder dieet door je hersenen te herprogrammeren. Heb je al veel moeizame diëten achter de rug, heb je wekenlang ingewikkelde voedingsconcepten uitgeprobeerd en lukt het je nog steeds niet om blijvend te vermageren? Dat is geen wonder, want de meeste adviezen voor gewichtsafname werken alleen maar op korte termijn. Het is moeilijk om afscheid te nemen van oude gewoontes en zo ben je al snel het slachtoffer van het jojo-effect. Maar dit boek kan je helpen! Als je blijvend wilt vermageren, dan moet je daar mentaal toe bereid zijn, omdat ons onderbewustzijn in werkelijkheid hardnekkig vasthoudt aan vetreserves. Specificaties: Auteur: Jan Becker Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: juni 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 21,3 x 14,7 x 1,33 cm (L x B x H) Aantal bladzijden: 176 Gewicht: 348 gram
Deze Jan Becker slank worden door zelfhypnose is geschikt voor kinderen boven de . De slank worden door zelfhypnose is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Mathilde Piton In balans met y...

23,44 22,32 Inclusief b.t.w
In balans met yoga Krijg jij elke dag weer te maken met stress? Heb je moeite om de dingen los te laten en je te ontspannen? Probeer dan eens yoga! Deze oeroude Indiase discipline is namelijk een uitstekende bondgenoot tegen stress. Door yoga te beoefenen, leer je met vertrouwen en sereniteit in het leven te staan, en kun je je lichaam en mind in harmonie brengen. En het beste is dat iedereen aan yoga kan doen! In dit boekje ontdek je: - Waarom yoga goed is voor alles: om je emoties in balans te brengen, om spanning te verlichten, om je nachtrust te verbeteren, om aan je figuur te werken enzovoort. - Hoe je overal aan yoga kunt doen: 's ochtends in bed, in de bus of trein, op je werk, op vakantie... - Eenvoudige oefeningen en praktische tips om je stressniveau te verlagen. De duidelijke stap-voor-stapuitleg helpt je elke oefening correct uit te voeren. - Meditatie- en ademhalingsoefeningen, yogawijsheden, informatie over ayurveda en chakra's... Je vindt zelfs smakelijke receptjes en er is plaats om je eigen yogadagboek te beginnen. Kortom: alles voor een leven in balans! Specificaties: Auteur: Mathilde Piton Uitgeverij: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: juni 2019 Druk: 1e druk Afmetingen: 22,5 x 17,5 x 1 cm Aantal pagina's: 64 pagina's
Deze Mathilde Piton In balans met yoga is geschikt voor kinderen boven de . De In balans met yoga is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Nevill Drury werkboek: tarot

28,82 27,45 Inclusief b.t.w
werkboek: tarot De tarot is een van de meest fascinerende mystieke tradities en wordt al eeuwenlang gebruikt voor divinatie, meditatie en visualisatie. In dit boek vind je een helder en compleet overzicht van de tarot, waaronder de geschiedenis, de betekenis van de verschillende kaarten van de Grote en de Kleine Arcana, de symboliek van de vier elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) en de speciale kwaliteiten van de vier tarotkleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentagrammen). Ook kom je te weten hoe je de kaarten moet leggen in bijvoorbeeld het Keltische Kruis, het Zigeunerspel, de Drie Azenlegging of de Zeven Kaartenlegging. Behalve een uitgebreide inleiding voor beginners is dit werkboek dus ook een waardevol hulpmiddel voor wie zijn persoonlijke kennis en begrip van de tarot verder wilt verdiepen. Specificaties: Auteur: Nevill Drury Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: oktober 2017 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 192 Gewicht: 504 gram Afmetingen: 20 x 18 x 1,7 cm (L x B x H)
Deze Nevill Drury werkboek: tarot is geschikt voor kinderen boven de . De werkboek: tarot is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!