klusboeken kopen?

Opzoek naar klusboeken? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan klusboeken voor jong en oud. Betaalbare klusboeken online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van klusboeken.

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Frank Rath Onmisbare Tips en Tricks voor de klusser

28,03 26,69 Inclusief b.t.w
Onmisbare tips en tricks voor de klusser Hameren, schroeven, zagen - bestaat er iets mooiers dan zelf dingen maken en klussen in huis? Dat er weleens iets misgaat, hoort erbij. Maar gelukkig bestaat er voor elk probleem een oplossing. Glijdt de boor weg als je in tegels wilt boren? Plak dan van tevoren plakband op de boorplek. Is je schroef dolgedraaid? Met een breed elastiek krijg je zo weer grip! In dit onmisbare boek vind je talrijke geniale trucs voor de doe-het-zelver. Van eenvoudige tips tot professionele tricks: je vindt er alles in terug. Het ideale geschenk voor bouwers en knutselaars, want één ding is zeker: tijdens het doe-het-zelven is er altijd wel iets dat sneller, beter of gemakkelijker kan! Handige tips & tricks! Met duidelijke kleurenfoto's, handige illustraties en plaats voor eigen notities. Specificaties: Auteur: Frank Rath Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: april 2019 Druk: 1e druk Aantal pagina's: 288 Afmetingen: 21 x 16 x 3 cm (L x B x H) Illustraties: ja ISBN13: 9789044753349
Deze Frank Rath Onmisbare Tips en Tricks voor de klusser is geschikt voor kinderen boven de . De Onmisbare Tips en Tricks voor de klusser is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Jan-Willem van der Male & Noortje Veerman Bouw je eigen Tiny House

111,71 106,39 Inclusief b.t.w
Bouw je eigen Tiny House De huidige vorm van tiny housing is uit Amerika over komen waaien. Het is daar nu bijzonder populair en heeft een enorme vlucht genomen. De huisjes in Amerika zijn in vele opzichten anders dan wat er in Nederland mogelijk is. Zo kunnen de zogeheten Tiny Houses On Wheels daar veel groter en zwaarder zijn. In Nederland heb je rekening te houden met de Europese regelgeving en moet het bouwen op een trailer zo licht mogelijk. Dit heeft gevolgen voor de materiaalkeuze, afmetingen en andere uitgangspunten voor het ontwerp. Ook de bouwcode en de standaardbouwsystemen verschillen aanzienlijk. Alleen al het feit dat wij met het metrisch systeem werken, maakt dat onze manier van bouwen sterk afwijkt. We werken met andere standaardmaten en met andere producten. In Nederland hebben we ook te maken met strengere eisen, omdat de tiny houses hier getoetst worden aan de normen voor woningbouw. Bouw je eigen Tiny House – Groots bouwen in het klein helpt je met het bouwen van een eigen tiny house. Alle technische uitgangspunten, de manier van bouwen en persoonlijke keuzes komen aan de orde. Daarnaast wordt er ook ingegaan op de psychologie van zelfbouw, zodat je goed voorbereid het avontuur aan kunt gaan. Pak een hamer en start met bouwen! Aan bod komen onder meer: planning, financiën, werkplaatsen vinden, materialenlijst, werken met gereedschap, constructies, Isolaties, aansluitingen op elektra en water, budgettering, interieur, samenwerken, wanneer het tegenzit en heel veel meer! Inclusief bouwtekeningen op A1-formaat voor twee Tiny Houses om zelf te bouwen! Specificaties: Auteur: Jan-Willem van der Male, Noortje Veerman Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. Taal: Nederlands Bindwijze: hardcover Verschijningsdatum: mei 2019 Druk: 1e druk Aantal pagina's: 236 pagina's ISBN13: 9789045218939

Murdoch Books compleet handboek: houtbewerking

74,88 71,32 Inclusief b.t.w
compleet handboek: houtbewerking Hout is een nobel materiaal dat je met wat knowhow, handigheid en tijd kunt omtoveren tot de mooiste meubelstukken en voorwerpen voor in jouw huis en tuin. Dit complete handboek staat vol vakkundige informatie en adviezen en een groot aantal stap-voor-stapprojecten voor de doe-het-zelver. Je vindt de verschillende onderdelen gemakkelijk terug door de indeling van het boek in drie kleuren. Dankzij de gemakkelijk te volgen instructies, schema's en praktische tips kan elke doe-het-zelver de projecten in dit boek tot een goed einde brengen. Van eenvoudige opbergbakken op wieltjes en een leuke speelboerderij tot een stijlvolle salontafel met een glazen blad. Specificaties: Auteur: Murdoch Books Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: hardcover Verschijningsdatum: mei 2010 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 320 Gewicht: 1350 gram Afmetingen: 23,6 x 21 x 3,6 cm (L x B x H)
Deze Murdoch Books compleet handboek: houtbewerking is geschikt voor kinderen boven de . De compleet handboek: houtbewerking is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Rob Beattie 101 knutselideeën voor de handige Harry

13,12 12,50 Inclusief b.t.w
101 knutselideeën voor de handige Harry Ben je ook iemand die altijd iets omhanden moet hebben? Ben je ook elke vrije minuut aan het knutselen in de kelder, of beter nog, in het schuurtje achter in de tuin? Dan is de kans groot dat dit unieke boek binnenkort een vast plekje krijgt op jouw werkbank. Dit boek barst van de originele ideeën waarmee je jezelf geen minuut zult vervelen: van allerhande knutselwerkjes tot boeiende experimenten of verbluffende trucjes waarmee je familie en vrienden zult verbazen. En wat leuk is: de projecten in dit boek zijn helemaal back to basic. Dus geen dure elektrische apparaten en geen uitgebreide stappenplannen. Al wat je nodig hebt is eenvoudig handgereedschap, creatief denkwerk en een beetje improvisatievermogen. Want dat is pas echt knutselen! Specificaties: Auteur: Rob Beattie Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: oktober 2008 Druk: 1e druk Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 128 Bindwijze: hardcover Gewicht: 269 gram Afmetingen: 20 x 15 x 1,6 cm (L x B x H)