klusboeken kopen?

Opzoek naar klusboeken? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan klusboeken voor jong en oud. Betaalbare klusboeken online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van klusboeken.

Enig resultaat

Show sidebar

Frank Rath Onmisbare Tips en T...

28,03 26,69 Inclusief b.t.w
Onmisbare tips en tricks voor de klusser Hameren, schroeven, zagen - bestaat er iets mooiers dan zelf dingen maken en klussen in huis? Dat er weleens iets misgaat, hoort erbij. Maar gelukkig bestaat er voor elk probleem een oplossing. Glijdt de boor weg als je in tegels wilt boren? Plak dan van tevoren plakband op de boorplek. Is je schroef dolgedraaid? Met een breed elastiek krijg je zo weer grip! In dit onmisbare boek vind je talrijke geniale trucs voor de doe-het-zelver. Van eenvoudige tips tot professionele tricks: je vindt er alles in terug. Het ideale geschenk voor bouwers en knutselaars, want één ding is zeker: tijdens het doe-het-zelven is er altijd wel iets dat sneller, beter of gemakkelijker kan! Handige tips & tricks! Met duidelijke kleurenfoto's, handige illustraties en plaats voor eigen notities. Specificaties: Auteur: Frank Rath Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: april 2019 Druk: 1e druk Aantal pagina's: 288 Afmetingen: 21 x 16 x 3 cm (L x B x H) Illustraties: ja ISBN13: 9789044753349
Deze Frank Rath Onmisbare Tips en Tricks voor de klusser is geschikt voor kinderen boven de . De Onmisbare Tips en Tricks voor de klusser is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!