Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Alessandra Moro Buronzo De 6 n...

29,90 28,48 Inclusief b.t.w
De 6 natuurlijke wondermiddelen Waarom zou je je kasten vullen met tientallen schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten of cosmetica als drie pareltjes hetzelfde kunnen, maar dan op een natuurlijke manier? Citroen, azijn en zuiveringszout (ook bekend als baking soda of natriumbicarbonaat) hebben veelzijdige kwaliteiten die van pas komen bij onze lichaamsverzorging en onze gezondheid, maar waarmee ook gekookt kan worden en het hele huishouden kan worden gedaan. Omdat ze ook doeltreffend, goedkoop en milieuvriendelijk zijn - in tegenstelling tot veel synthetische producten - verdienen ze een plaats in de keuken- of badkamerkast! Drie andere bijzonder nuttige producten in ons dagelijks leven vullen dit trio aan: klei, honing en zout. Dit boek geeft een heleboel praktische tips, adviezen en middeltjes uit grootmoeders tijd om deze natuurproducten elke dag te kunnen gebruiken. Stuk voor stuk sparen ze heel wat geld uit en ze doen wonderen voor je eigen welzijn en dat van onze planeet! Alessandra Moro Buronzo is gediplomeerd psychologe en natuurgeneeskundig therapeute. Ze is verder auteur, journalist en Bachbloesemconsulent. Ze heeft al talrijke boeken gepubliceerd. Specificaties: Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: oktober 2015 Druk: 1e druk Afmetingen: 21,1 x 14,7 x 1,8 cm Aantal pagina's: 192 pagina's Illustraties: ja ISBN13: 9789044743326 Auteur: Alessandra Moro Buronzo Uitgever: Deltas
Deze Alessandra Moro Buronzo De 6 natuurlijke wondermiddelen is geschikt voor kinderen boven de . De De 6 natuurlijke wondermiddelen is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas de complete huishoudbij...

34,60 32,95 Inclusief b.t.w
Deltas de complete huishoudbijbel Een fris en stralend huis! Wil je ook je huis laten blinken zonder al die chemische producten uit de supermarkt? Dan is dit boek precies wat je zoekt. Het leert je hoe je alledaagse en natuurlijke producten zoals azijn, citroen en zwarte zeep kunt gebruiken in het huishouden en hoe je je eigen schoonmaakmiddeltjes en luchtverfrissers kunt maken. Zo wordt het kinderspel om een rodewijnvlek te verwijderen en storende kringen op je houten tafel weg te krijgen en schitteren je juwelen binnenkort als nieuw. Eenvoudig, goedkoop en natuurlijk! Specificaties: Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: hardcover Verschijningsdatum: onbekend Druk: 1e druk Afmetingen: 20,9 x 17,6 x 2 cm (L x B x H) Aantal bladzijden: 192 Gewicht: 578 gram
Deze Deltas de complete huishoudbijbel is geschikt voor kinderen boven de . De de complete huishoudbijbel is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Sabine Jeannin sprankelende sc...

24,96 23,77 Inclusief b.t.w
sprankelende schoonmaaktips Om van hun huis een gezellig en fijn thuis te maken, hadden onze grootmoeders een paar geheime trucjes, die ze in dit boek verklappen. Je vindt hier allerlei tips die hun doeltreffendheid ruimschoots bewezen hebben en die ervoor zorgen dat elke kamer van je huis spic en span is. Je ontdekt gemakkelijke methoden voor het onderhoud van de vloer, de ramen, de muren en de plafonds, maar ook hoe je het best je meubels, sanitair, vaatwerk, evenals het linnengoed en je kleding kunt behandelen. En als kers op de taart kom je te weten hoe je huis geurig wordt met de heerlijkste aroma's. Ook jij kunt een gelukkige vrouw worden! Specificaties: Auteur: Sabine Jeannin Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: hardcover Verschijningsdatum: onbekend Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 96 Gewicht: 296 gram Afmetingen: 20,6 x 16 x 1 cm (L x B x H)
Deze Sabine Jeannin sprankelende schoonmaaktips is geschikt voor kinderen boven de . De sprankelende schoonmaaktips is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!