Gezond lichaam boeken kopen?

Opzoek naar boeken over een gezond lichaam? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan boeken voor het creëren van een gezond lichaam. Betaalbare boeken online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van boeken.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Anders Hansen Brainfit

52,41 49,92 Inclusief b.t.w
Deltas Brainfit Wil je afrekenen met stress en vermoeidheid en tegelijkertijd je geheugen verbeteren? Je IQ verhogen en het verouderingsproces afremmen? Creatiever worden en je concentratievermogen vergroten? Dat kan! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bewegen! Recent hersenonderzoek heeft aangetoond dat lichamelijke activiteit een spectaculair effect heeft op onze hersenen. Door actief te zijn wordt ons brein sterker gestimuleerd dan door kruiswoordraadsels of sudoku's en we worden er gezonder, fitter en gelukkiger van. Specificaties: Uitgever: Deltas Auteur: Anders Hansen Taal: Nederlands Verschijningsjaar: 2019 Aantal bladzijden: 256 Gewicht: 551 gram Bindwijze: paperback Afmetingen: 22,5 x 15,9 x 2,1 cm (L x B x D)
Deze Anders Hansen Brainfit is geschikt voor kinderen boven de . De Brainfit is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Christina Anthis praktisch handboek etherische oliën

46,75 44,52 Inclusief b.t.w
Deltas praktisch handboek etherische oliën Dompel je onder in de wereld van etherische oliën en ervaar de helende effecten ervan op je lichaam, geest en woning. Dit praktische handboek laat je kennismaken met de vele positieve eigenschappen van etherische oliën. Je zult zien dat ze niet alleen een natuurlijk middel zijn om je lichaam en geest gezond te houden, maar dat ze ook gebruikt kunnen worden voor allerhande verzorgings- en schoonmaakproducten. Ga zelf aan de slag met de talrijke bereidingen in dit boek: maak een hoestbalsem voor een rustige ademhaling, een stoomtablet tegen stress, wasdrogerdoekjes met lavendel en nog veel meer. Kom daarnaast ook meer te weten over de kwaliteit van de oliën, welke basisbenodigdheden je in huis moet hebben en hoe je de oliën kunt mengen en vervangen. En met de duidelijke richtlijnen voor veilig gebruik bij baby's, kinderen en zwangere vrouwen, heb je alles in handen om jezelf en je gezin te laten profiteren van de natuurlijke kracht van etherische oliën. - 10 portretten van basisoliën - 30 portretten van etherische oliën - meer dan 90 bereidingen Specificaties: Auteur: Christina Anthis Uitgever: Daltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Materiaal: papier/karton Afmetingen: 22,8 x 18,3 x 1,8 cm (lxbxd) Aantal bladzijden: 168 ISBN: 9789044757262

Daniel Kieffer gezondheidsboek: raadgever naturopathie

28,03 26,69 Inclusief b.t.w
gezondheidsboek: raadgever naturopathie Ontdek hoe je gezonder en gelukkiger kunt leven volgens de principes van de natuur. Naturopathie is de kunst om je gezondheid te behouden en je levenskwaliteit te verbeteren met natuurlijke middelen. De natuur kan ons op zo veel manieren helpen om het zelfherstellend vermogen van ons lichaam te stimuleren! Vanaf het ontwaken tot het slapengaan kun je je gezondheid en levensenergie verbeteren, dankzij ontspanning, ontgifting, beweging en de juiste voeding voor lichaam en geest. Dit boek is een inleiding op de duizend-en-een aspecten van een gezonde leefstijl, waarbij plezier, verantwoordelijkheid en bewust zorgen voor jezelf met elkaar worden verenigd. Zorgen voor jezelf volgens de holistische principes van de naturopathie zal zo'n sterk en oppeppend effect hebben, dat je deze leefstijl zult blijven omarmen voor een gezond en gelukkig leven! Specificaties: Auteur: Daniel Kieffer Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: februari 2017 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 112 Gewicht: 260 gram Afmetingen: 21,3 x 14,7 x 1 cm (L x B x H)
Deze Daniel Kieffer gezondheidsboek: raadgever naturopathie is geschikt voor kinderen boven de . De gezondheidsboek: raadgever naturopathie is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Michaela Axt-Gadermann gezonde darmen voor een slanke lijn: het 6-wekenprogramma

44,23 42,13 Inclusief b.t.w
gezonde darmen voor een slanke lijn: het 6-wekenprogramma Of we zonder moeite slank blijven of blijvend tegen de kilo's moeten vechten, wordt allemaal in onze darmen bepaald. Ontelbare bacteriën zijn ervoor verantwoordelijk hoe goed of slecht we ons eten kunnen verteren. Het slechte nieuws: wie de foute bacteriën in zijn darm heeft, wordt sneller dik. Maar er is ook goed nieuws: welke bacteriën het in de darm voor het zeggen hebben, dat kun je beïnvloeden. Met het zes weken durende programma in dit boek kun je zorgen voor een optimale darmflora en een blijvende gewichtsvermindering. De vele heerlijke recepten bestaan uitsluitend uit darmvriendelijke levensmiddelen en zijn gebaseerd op het succesvolle darmdieet van Dr. Michaela Axt-Gadermann. Naast het programma bevat het boek de laatste wetenschappelijke bevindingen uit het darmfloraonderzoek. Specificaties: Auteur: Michaela Axt-Gadermann Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: februari 2017 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 192 Gewicht: 604 gram Afmetingen: 23,5 x 17,2 x 1,5 cm (L x B x H)
Deze Michaela Axt-Gadermann gezonde darmen voor een slanke lijn: het 6-wekenprogramma is geschikt voor kinderen boven de . De gezonde darmen voor een slanke lijn: het 6-wekenprogramma is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Michaela Axt-Gadermann gezondheidsboek: gezonde darmen voor een slanke lijn

50,03 47,65 Inclusief b.t.w
gezondheidsboek: gezonde darmen voor een slanke lijn Waarom kunnen sommige mensen zoveel eten als ze willen zonder in gewicht aan te komen, terwijl anderen nog maar naar een stuk chocolade hoeven te kijken of het blijft al aan hun billen plakken? Of we zonder moeite slank blijven of blijvend tegen de kilo's moeten vechten, wordt eigenlijk allemaal in onze darmen bepaald. Ontelbare bacteriën zijn ervoor verantwoordelijk hoe goed of slecht we ons eten kunnen verteren. Het slechte nieuws: wie de foute bacteriën in zijn darm heeft, wordt sneller dik. Maar er is ook goed nieuws: welke bacteriën het in de darm voor het zeggen hebben, dat kun je beïnvloeden. De nieuwste wetenschappelijke bevindingen tonen aan dat het mogelijk is om via de voeding de darmbacteriën en zo ook het lichaamsgewicht te beïnvloeden. Dit boek legt uit hoe dat kan en geeft praktische tips en recepten om de darmflora te helpen programmeren op een 'slank' figuur. Specificaties: Auteur: Michaela Axt-Gadermann Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: februari 2016 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 176 Gewicht: 552 gram Afmetingen: 23,5 x 17,2 x 1,34 cm (L x B x H)
Deze Michaela Axt-Gadermann gezondheidsboek: gezonde darmen voor een slanke lijn is geschikt voor kinderen boven de . De gezondheidsboek: gezonde darmen voor een slanke lijn is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Xandria Williams gezondheidsboek: praktisch handboek leverontgifting

46,75 44,52 Inclusief b.t.w
gezondheidsboek: praktisch handboek leverontgifting Dit boek over leverontgifting biedt eenvoudige en praktische ideeën om jou te helpen bij het afvallen en voor de aanpak van verschillende gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door de druk van het dagelijks leven. Jouw lever is verantwoordelijk voor honderden verschillende reacties en zijn gezondheid heeft invloed op elk onderdeel van het lichaam. Hij kan de onopvallende oorzaak zijn achter vrijwel elk symptoom of gezondheidsprobleem. Als je lijdt aan chronische vermoeidheid, hoofdpijn, allergieën, candidiasis, hoge bloeddruk, PMS, hypoglykemie, stemmingswisselingen of problemen met de menopauze, dan kan dit boek de doorbraak zijn waar je al zo lang naar zoekt. Xandria Williams legt duidelijk uit wat de lever doet en wat er verkeerd kan gaan. Door een plan van vier of acht weken te volgen kun je ervoor zorgen dat je vitaler en energieker wordt, dat je afvalt en kun je de schade van jouw vroegere levensstijl herstellen. Het boek omvat menu's, recepten en supplementen die jouw gezondheid en leven aanzienlijk kunnen verbeteren Specificaties: Auteur: Xandria Williams Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: februari 2018 Druk: 1e druk Aantal bladzijden: 228 Gewicht: 516 gram Afmetingen: 22,4 x 16,1 x 1,7 cm (L x B x H)
Deze Xandria Williams gezondheidsboek: praktisch handboek leverontgifting is geschikt voor kinderen boven de . De gezondheidsboek: praktisch handboek leverontgifting is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!