Geschenkboeken kopen?

Opzoek naar een geschenkboek? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan geschenkboeken. Een betaalbare geschenkboek online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van een geschenkboeken.

Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Deltas 301 leugens en mythes d...

38,46 36,62 Inclusief b.t.w
301 leugens en mythes die iedereen gelooft Struisvogels steken hun kop in het zand, lezen in het donker is slecht voor je ogen, van wortelen eten word je bruin, een kat komt altijd op zijn pootjes terecht of een kakkerlak kan een kernoorlog overleven. Allemaal ongelooflijk, maar niet waar! Ontdek in dit boek nog meer halve waarheden, verzinsels en misvattingen die iedereen gelooft, maar niet kloppen. Een heleboel volkswijsheden ontkracht! Specificaties: Auteur: ZNU Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: oktober 2014 Druk: 1e druk Gewicht: 600 gram Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 304 Bindwijze: ringband Afmetingen: 16,5 x 17,7 x 3,5 cm (lxbxh)
Deze Deltas 301 leugens en mythes die iedereen gelooft is geschikt voor kinderen boven de . De 301 leugens en mythes die iedereen gelooft is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas al zo oud?! – voo...

18,65 17,77 Inclusief b.t.w
Al zo oud?! - voor mannen Je zult je er toch bij moeten neerleggen: je wordt weer een jaartje ouder. Je haar wordt grijzer, je geheugen laat het soms afweten en je moet al wat vaker een dutje doen. Dat betekent echter niet dat je je er geen breuk om kunt lachen! In dit boekje verzamelden we daarom de leukste en grappigste citaten over ouder worden, zodat je met een glimlach je nieuwe levensjaar kunt ingaan. Specificaties: Uitgeverij: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: hardcover Verschijningsdatum: februari 2019 Druk: 1e druk Afmetingen: 15,5 x 12,3 x 1,1 cm Aantal pagina's: 96 pagina's Illustraties: met illustraties
Deze Deltas al zo oud?! - voor mannen is geschikt voor kinderen boven de . De al zo oud?! - voor mannen is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas gastenboek voor op het ...

20,53 19,55 Inclusief b.t.w
gastenboek voor op het toilet Maak van elk bezoek aan jouw toilet een memorabel moment! Laat je gasten die op je porseleinen troon belanden dit leuke gastenboek invullen. Wat is de reden van hun sanitaire stop? Hoe waarderen ze jouw toilet? Zijn ze een vouwer of een propper? Zo kom je heel wat interessante informatie te weten over de momenten in jouw kleinste kamertje. Bovendien is er ruimte om een persoonlijke boodschap achter te laten. Een geschreven boodschap welteverstaan! Specificaties: Auteur: Znu Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: 2018 Druk: 1e druk Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 112 Bindwijze: hardcover Gewicht: 260 gram Afmetingen: 18,6 x 14 x 1,3 cm (L x B x H)

Deltas Gefeliciteerd met julli...

18,65 17,77 Inclusief b.t.w
Deltas Gefeliciteerd met jullie huwelijk In dit boekje vind je talloze gelukswensen, romantische citaten en gouden tips over de liefde, het huwelijk en het avontuur dat te wachten staat. Specificaties: Geslacht: unisex Bindwijze: paperback Aantal pagina's: 72 Afmetingen: 12,5 x 16 x 1 cm Verschijningsjaar: 2020 Leeftijd: vanaf 18 jaar
Deze Deltas Gefeliciteerd met jullie huwelijk is geschikt voor kinderen boven de . De Gefeliciteerd met jullie huwelijk is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas geschenkboek: een koffe...

15,13 14,41 Inclusief b.t.w
Deltas geschenkboek: een koffertje vol wensen voor mijn lieve opa Beste opa, In dit bijzondere koffertje zitten dertig kaartjes, allemaal met mooie wensen speciaal voor jou! Maak het kaartje met de wens voorzichtig open, lees de inspirerende woorden en laat je hart verwarmen. En vergeet niet: wensen komen uit. Beste opa, ik wens je... een opgeladen batterij boordevol geluk. Specificaties: Auteur: Znu Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: mei 2013 Druk: 1e druk Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 60 Bindwijze: hardcover Afmetingen: 11,2 x 9,2 x 1,8 cm (L x B x H)
Deze Deltas geschenkboek: een koffertje vol wensen voor mijn lieve opa is geschikt voor kinderen boven de . De geschenkboek: een koffertje vol wensen voor mijn lieve opa is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas geschenkboek: ouder wor...

21,12 20,12 Inclusief b.t.w
geschenkboek: ouder worden is een feest! Het is niet omdat je nu een jaartje ouder wordt, dat er niet meer gelachen mag worden. Integendeel: als lachen het beste medicijn is, dan is dit boek wellicht de meest doeltreffende behandeling tegen allerlei ouderdomskwaaltjes en -pijntjes. Het staat boordevol grappige, en vaak ook treffende citaten over de voor- en nadelen van het ouder worden. Dus ga lekker zitten, vergeet je leesbril niet en laat je inspireren door deze gouden wijsheden en hilarische uitspraken. Specificaties: Auteur: ZNU Uitgever: Deltas Verschijningsdatum: oktober 2011 Druk: 1e druk Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 96 Bindwijze: hardcover Gewicht: 288 gram Afmetingen: 14,1 x 18,2 x 1,4 cm (L x B x H)
Deze Deltas geschenkboek: ouder worden is een feest! is geschikt voor kinderen boven de . De geschenkboek: ouder worden is een feest! is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas het geweldige vriendenb...

28,03 26,69 Inclusief b.t.w
Deltas het geweldige vriendenboek voor volwassenen Wie zegt dat vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Geef dit geweldige boek aan je vrienden, collega's, buren, sportmaatjes of familieleden en krijg het terug met een heleboel verrassende, openhartige en vaak ook grappige antwoorden. Welke superkracht zou je vriend of vriendin willen bezitten? Wat is zijn of haar grootste blunder ooit? Of wat is het leukste dat jullie ooit samen deden? Ontdek het allemaal dankzij dit vriendenboek in een volwassen jasje! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: papier, Afmetingen: 21,6 x 17,2 x 1,3 cm (L x B x H) Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 112 Bindwijze: hardcover Gewicht: 376 gram
Deze Deltas het geweldige vriendenboek voor volwassenen blauw/roze is geschikt voor kinderen boven de . De het geweldige vriendenboek voor volwassenen blauw/roze is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas het geweldige vriendenb...

28,03 26,69 Inclusief b.t.w
Deltas het geweldige vriendenboek voor volwassenen Wie zegt dat vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Geef dit geweldige boek aan je vrienden, collega's, buren, sportmaatjes of familieleden en krijg het terug met een heleboel verrassende, openhartige en vaak ook grappige antwoorden. Welke superkracht zou je vriend of vriendin willen bezitten? Wat is zijn of haar grootste blunder ooit? Of wat is het leukste dat jullie ooit samen deden? Ontdek het allemaal dankzij dit vriendenboek in een volwassen jasje! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: papier, Afmetingen: 21,6 x 17,2 x 1,3 cm (L x B x H) Taal: Nederlands Aantal bladzijden: 112 Bindwijze: hardcover Gewicht: 376 gram
Deze Deltas het geweldige vriendenboek voor volwassenen roze/bordeaux is geschikt voor kinderen boven de . De het geweldige vriendenboek voor volwassenen roze/bordeaux is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas Mama jij bent uniek!

24,28 23,12 Inclusief b.t.w
Deltas Mama jij bent uniek! Met dit leuke invulboek kun je een ode brengen aan je mama. Schrijf, knip en plak om van dit boek ook echt haar boek te maken! Vul het met mooie woorden en herinneringen om haar te eren en te bedanken voor de bijzondere persoon die ze is. Verwijder de sticker aan de voorzijde als je boek klaar is en verras je mama met een uniek en persoonlijk geschenk. Het zal haar hart verwarmen! Specificaties: Subtitel: Vul dit boek in en geef het cadeau aan je mama Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk Taal: Nederlands Verschijningsjaar: februari 2020 Aantal bladzijden: 96 Bindwijze: hardcover NUR code: 370 Afmetingen: 19,7 x 13,6 x 1,5 cm (LxBxD)

Deltas Oma jij bent uniek!

24,28 23,12 Inclusief b.t.w
Deltas Oma jij bent uniek! Met dit leuke invulboek kun je een ode brengen aan je oma. Schrijf, knip en plak om van dit boek helemaal haar boek te maken! Vul het met mooie woorden en herinneringen om haar te eren en te bedanken voor de bijzondere persoon die ze is. Verwijder de sticker aan de voorzijde als je boek klaar is en verras je oma met een uniek en persoonlijk geschenk. Het zal haar hart verwarmen! Specificaties: Subtitel: Vul dit boek in en geef het cadeau aan je oma Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk Taal: Nederlands Verschijningsjaar: februari 2020 Aantal bladzijden: 96 Bindwijze: hardcover NUR code: 370 Afmetingen: 19,7 x 13,6 x 1,5 cm (LxBxD)

Deltas RekenTests

31,77 30,26 Inclusief b.t.w
Deltas RekenTests Of je er nu een talent voor hebt of niet, iedereen heeft zich ooit weleens afgevraagd wat het nut van wiskunde is. Waarom zou je zelf de oplossing zoeken als je rekenmachine het sneller kan? Toch leert wiskunde je meer dan alleen maar wat spelen met getallen. Wiskunde helpt je namelijk logisch nadenken, verbanden leggen en probleemoplossend denken - vaardigheden die iedereen gebruikt, of je nu van rekenen houdt of niet! In dit boek vind je meer dan 100 uitdagende rekentests, van eenvoudige sommen tot ingewikkelde vraagstukken en vergelijkingen, die je brein op de proef stellen en je urenlang puzzelplezier bezorgen. Doordat de vragen werden opgesteld door Mensa, dé wereldwijde vereniging voor hoogbegaafde mensen, zijn ze overigens de perfecte voorbereiding op professionele intelligentieproeven, officiële IQ-tests of op de toelatingsproeven van Mensa. Specificaties: Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Verschijningsjaar: 2019 Aantal bladzijden: 144 Gewicht: 348 gram Bindwijze: paperback Afmetingen: 22 x 17 x 1,2 cm (L x B x D)
Deze Deltas RekenTests is geschikt voor kinderen boven de . De RekenTests is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas tegoedbonnen 23 x 18 cm...

18,41 17,54 Inclusief b.t.w
Deltas tegoedbonnen Met deze handige tegoedbonnen heb je altijd het geschikte cadeau in huis! Kies een tegoedbon die past bij de persoon die je wilt verrassen, vul in, voeg een toepasselijk berichtje toe en plak dicht met een van de prachtige stickers. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: papier Afmetingen: 23 x 18 x 1 cm (L x B x D) Inhoud: 16 Tegoedbonnen 30 Stickers