Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Memphis Belle Frozen 2: Een be...

21,79 20,75 Inclusief b.t.w
Memphis Belle Frozen 2: Een betoverend avontuur Anna en Elsa zijn terug! Ook hun dappere vrienden Kristoff en Sven zijn van de partij, en voor de schattige Olaf smelt je helemaal weg. In dit boek kom je alles te weten over de helden van de nieuwe film. Laat je meeslepen door het magische verhaal van Elsa's reis naar het noorden en laat je betoveren door de schitterende effecten van de app. Download de gratis app en beleef de magie zelf! Door de pagina's in het boek te scannen komen de karakters tot leven op je smartphone of tablet. De app werkt op Apple-toestellen met iOS 11.3 of hoger en Android-toestellen met Android 7.0 of hoger. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 3 jaar Bindwijze: hardcover Taal: Nederlands Aantal bladzijdes: 31 Afmetingen: 27 x 23 x 1 cm (L x B x H)
Deze Memphis Belle Frozen 2: Een betoverend avontuur met Augmented Reality is geschikt voor kinderen boven de . De Frozen 2: Een betoverend avontuur met Augmented Reality is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Studio 100 fanboek K3 – ...

26,26 25,01 Inclusief b.t.w
Studio 100 K3 fotoboek Zo word je zelf een K3-ster! Het boek staat boordevol leuke weetjes over Marthe, Klaasje en Hanne. K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een elf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze drie meisjes deze reis tot een goed einde? Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: meisjes Materiaal: karton, papier Aantal pagina's: 115 Afmeting: 30,5 x 24,5 x 1 cm (L x B x H) Bindwijze: gebrocheerd Leeftijd: vanaf 6 jaar
Deze Studio 100 fanboek K3 - Love Cruise, het verhaal van de film is geschikt voor kinderen boven de 6-8 jaar,8-10 jaar,10-12 jaar. De fanboek K3 - Love Cruise, het verhaal van de film is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Studio 100 fotoboek K3: Iedere...

35,04 33,37 Inclusief b.t.w
Studio 100 K3 fotoboek Zo word je zelf een K3-ster! Het boek staat boordevol leuke weetjes over Marthe, Klaasje en Hanne. Daarnaast vind je er ook een massa tips en tricks in terug. Hoe knal je op de rode loper, welke accessoires moet je zéker in je kleerkast hebben, wat moet je doen als je een bad hair day hebt, hoe organiseer je een knalfeest en ga zo maar door. Je kan het zo gek niet bedenken of K3 weet er wel raad mee! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: meisjes Materiaal: karton/papier Aantal pagina's: 38 Afmeting: 30 x 27 x 2 cm (L x B x H) Bindwijze: gebrocheerd Leeftijd: vanaf 6 jaar
Deze Studio 100 fotoboek K3: Iedereen K3 is geschikt voor kinderen boven de 6-8 jaar,8-10 jaar,10-12 jaar. De fotoboek K3: Iedereen K3 is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!