Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Anita Bean praktisch handboek Sportvoeding

61,78 58,84 Inclusief b.t.w
Deltas praktisch handboek Sportvoeding Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je mag nog zo hard trainen, zonder de juiste voeding zul je nooit je volledige potentieel bereiken. Maar het is moeilijk om correcte informatie over dit onderwerp te vinden. Hoeveel koolhydraten moet je nu eigenlijk eten? En welke sportsupplementen zijn veilig? In dit handboek legt voedingsdeskundige Anita Bean op een heldere manier uit hoe je door aangepaste voeding je conditie en sportprestaties kunt verbeteren. Ze besteedt uitgebreid aandacht aan hoeveel koolhydraten, eiwitten, vitamines, mineralen en sportsupplementen je nodig hebt en legt uit hoe je altijd goed gehydrateerd blijft tijdens het sporten. Bovendien krijg je tips over hoe je je het best kunt voorbereiden op wedstrijden en om je optimale gewicht te bereiken. Specificaties: Subtitel: Bevorder je conditie en sportprestaties met de juiste voeding Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk Auteur: Anita Bean Taal: Nederlands Verschijningsjaar: februari 2020 Aantal bladzijden: 264 Bindwijze: paperback NUR code: 480 Afmetingen: 23 x 16,7 x 2,2 cm (LxBxD)
Deze Anita Bean praktisch handboek Sportvoeding is geschikt voor kinderen boven de . De praktisch handboek Sportvoeding is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Christina Wiedeman Slank en gezond met intervalvasten

37,40 35,62 Inclusief b.t.w
Deltas Slank en gezond met intervalvasten Uren tellen in plaats van calorieën! Omdat we tegenwoordig altijd en overal kunnen eten, is het moeilijker geworden om slank en gezond te blijven. We consumeren te veel en doen te weinig aan lichaamsbeweging, met overgewicht tot gevolg. En dat kan leiden tot ziekten en klachten zoals artrose, hart- en vaatziekten en diabetes. Intervalvasten of intermittent-fasting kan een oplossing bieden. Eten met tussenpozen geeft het lichaam de kans om te rusten. Zo'n eetpatroon zet letterlijk een verjongingsprogramma voor de lichaamscellen in gang, dat het lichaam ontlast en het herstel ervan stimuleert. Dit maakt dat periodiek vasten helpt tegen diabetes, goed is voor het humeur en brein, een evenwichtige darmflora stimuleert, gezond is voor het hart en overgewicht tegengaat. Vasten kan met tussenpozen van uren of dagen, zodat het voor iedereen gemakkelijk toepasbaar is. Kortom, in combinatie met voldoende beweging is intervalvasten dé wonderformule voor een slank en gezond lichaam! Specificaties: Subtitel: Ontdek hoe periodiek vasten werkt en hoe je het volhoudt Uitgever: B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk Auteur: Christina Wiedemann, Pepe Peschel Taal: Nederlands Verschijningsjaar: februari 2020 Aantal bladzijden: 144 Bindwijze: hardcover NUR code: 443 Afmetingen: 21,6 x 17,6 x 1,7 cm (LxBxD)
Deze Christina Wiedeman Slank en gezond met intervalvasten is geschikt voor kinderen boven de . De Slank en gezond met intervalvasten is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas Het complete keto-dieet kookboek

46,75 44,52 Inclusief b.t.w
Het complete keto-dieet kookboek Breng je vetverbranding in een hogere versnelling door koolhydraten te vervangen door gezonde vetten en eiwitten. Doordat je lichaam de suikers uit de koolhydraten niet meer kan gebruiken als voornaamste energiebron, zal het een beroep doen op vetten voor zijn energie, waardoor de kilo's in een mum van tijd verdwijnen! In dit boek vind je 60 eenvoudige keto-gerechten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Leer hoe het keto-dieet precies werkt, hoe je op een gemakkelijke en veilige manier overschakelt naar een ketogene levensstijl en hoe het dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook andere gezondheidsvoordelen heeft, zoals een stabielere suikerspiegel, een verminderd risico op hart- en vaatziekten en een betere spijsvertering. Jane Faerber is een blogster en dieetconsulente gespecialiseerd in LCHF (Low Carb High Fat). Ze geeft ook lezingen over gezondheid en voeding en heeft verschillende boeken geschreven, waaronder de bestsellers 'Het ultieme low carb kookbook' en 'Het ultieme low carb bakboek'. Specificaties: Auteur: Jane Faerber Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: hardcover Verschijningsdatum: juni 2019 Druk: 1e druk Aantal pagina's: 208 Afmetingen: 25 x 18 x 2,5 cm (L x B x D) ISBN13: 9789044755060 Gewicht: 865 gram