Boekenstandaarden kopen?

Opzoek naar een boekenstandaard ? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan boekenstandaarden. Betaalbare boekenstandaarden online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van boekenstandaarden.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

The Book Seat Boekensteun kussen blauw 30 cm

58,85 56,05 Inclusief b.t.w
The Book Seat boekensteun Of je nou een aan het studeren bent, een lastig recept volgt of jezelf verdiept in een emotioneel verhaal. Met deze boekensteun doe jij het in een comfortabele houding. Je laat het boek leunen op de zitzak en positioneert hem hoe jij het wilt! Aan de achterkant zit een zakje waarin jij schrijfgerei of leesbril kunt bewaren en door de handgreep hang je hem makkelijk op of neem je hem mee. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: kunstleer Afmetingen: 30 x 29 x 24 cm (L x B x H) Gewicht: 190 gram
Deze The Book Seat Boekensteun kussen blauw 30 cm is geschikt voor kinderen boven de . De Boekensteun kussen blauw 30 cm is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

The Book Seat boekensteun kussen bordeaux rood

59,54 56,70 Inclusief b.t.w
The Book Seat boekensteun kussen Deze boekensteun is ideaal om waar dan ook te lezen zonder je handen te gebruiken. Tijdens het koken of wanneer je lekker aan het strand ligt, met The Book Seat kun jij lekker lezen zonder het boek constant vast te moeten houden. Het kussen past zich aan aan elk oppervlak dus je hebt niet per se een vlakke ondergrond nodig en daarnaast is het kussen voorzien van een zakje aan de achterkant waar je je bril, telefoon of pen kwijt kan. Specificaties: Geslacht: unisex Materiaal: imitatie-suède Kleur: bordeaux rood Afmeting: 30 x 29 x 24 cm Gewicht: 230 g
Deze The Book Seat boekensteun kussen bordeaux rood is geschikt voor kinderen boven de . De boekensteun kussen bordeaux rood is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

The Book Seat Boekensteun Paars 30 cm

58,85 56,05 Inclusief b.t.w
The book seat boekensteun The Book Seat is een Australisch ontwerp en biedt boekenliefhebbers de mogelijkheid om handenvrij te lezen! Een kleine roman, zwaar kookboek of tablet wordt met het grootste gemak ondersteunt door The Book Seat. De ondergrond maakt niet uit waar je The Book Seat ™ gebruikt, want door de bolletjes past het zich eenvoudig aan elk oppervlakte aan, vlak of oneffen. Dus handig voor in bed op het strand of in de auto en bovendien ook een uiterst comfortabel kussen! The Book Seat ™ is gemaakt van een hoge kwaliteit 190 grams imitatie-suède en voelt uiterst comfortabel en zacht aan en is zeer vlekbestendig. Het heeft een handige grote lus aan de bovenkant als handgreep zodat je The Book Seat gemakkelijk kunt ophangen of meenemen. Aan de achterkant zit nog een handig zakje waar je losse spullen als een leesbril, Smartphone of schrijfgerei in op kunt bergen. Het plexiglas klepje aan de voorkant zorgt ervoor dat je boek open blijft liggen en jij je handen vrij hebt! Specificaties: Kleur: paars Materiaal: imitatie-suède Afmetingen: 30 x 29 x 24 cm (L x B x H) Gewicht: 230 gram
Deze The Book Seat Boekensteun Paars 30 cm is geschikt voor kinderen boven de . De Boekensteun Paars 30 cm is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

The Book Seat boekensteun The Book Seat blauw

59,54 56,70 Inclusief b.t.w
The Book Seat ™ boekensteun The Book Seat ™ is een Australisch gepatenteerd ontwerp en biedt boekenliefhebbers de mogelijkheid om te lezen zonder dat je het boek vast hoeft te houden. Of het nou een kleine roman, zwaar kookboek of een tablet is, alles wordt met het grootste gemak ondersteunt door deze handige boekensteun. Het plexiglas plaatje aan de voorzijde zorgt ervoor dat je boek open blijft liggen en jij je handen vrij hebt. Dankzij de vulling van keine bolletjes die zich aan elke ondergrond aanpast, is ieder oppervlak geschikt om de steun op te zetten. The Book Seat ™ is gemaakt van een hoge kwaliteit 190 grams imitatie-suède en voelt uiterst comfortabel en zacht aan en is zeer vlekbestendig. Dankzij de handige grote lus aan de bovenkant is ie makkelijk mee te nemen of op te hangen.Op de achterkant zit een handig zakje waar je losse spullen in op kunt bergen zoals een leesbril, Smartphone of schrijfgerei. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: imitatie suede Gewicht: 230 gram Afmetingen: 30 x 29 x 24 cm (lxbxh)

The Book Seat boekensteun The Book Seat Retro-Comic

59,54 56,70 Inclusief b.t.w
The Book Seat ™ boekensteun The Book Seat ™ is een Australisch gepatenteerd ontwerp en biedt boekenliefhebbers de mogelijkheid om te lezen zonder dat je het boek vast hoeft te houden. Of het nou een kleine roman, zwaar kookboek of een tablet is, alles wordt met het grootste gemak ondersteunt door deze handige boekensteun. Het plexiglas plaatje aan de voorzijde zorgt ervoor dat je boek open blijft liggen en jij je handen vrij hebt. Dankzij de vulling van keine bolletjes die zich aan elke ondergrond aanpast, is ieder oppervlak geschikt om de steun op te zetten. The Book Seat ™ is gemaakt van een hoge kwaliteit 190 grams imitatie-suède en voelt uiterst comfortabel en zacht aan en is zeer vlekbestendig. Dankzij de handige grote lus aan de bovenkant is ie makkelijk mee te nemen of op te hangen.Op de achterkant zit een handig zakje waar je losse spullen in op kunt bergen zoals een leesbril, Smartphone of schrijfgerei. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: multicolor Materiaal: imitatie suede Gewicht: 230 gram Afmetingen: 30 x 29 x 24 cm (lxbxh)