Alternatieve geneeskunde boeken kopen?

Opzoek naar Alternatieve geneeskunde boeken? Puzzeldiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan Alternatieve geneeskunde boeken. Betaalbare Alternatieve geneeskunde boeken online kopen? Dat doe je online bij Puzzeldiscounter.nl, het adres voor het kopen van Alternatieve geneeskunde boeken.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Deltas De helende energie van ...

46,75 44,52 Inclusief b.t.w
Deltas De helende energie van edelstenen Treed binnen in het machtige rijk van de edelstenen en ervaar hun magie en wijsheid. Maak kennis met het gelaat van de amethist, kijk de smaragd recht in de ogen en laat je vervullen door de stralende verpersoonlijking van de maansteen. In deze prachtige kaartenset krijgt elke edelsteen een gezicht. Op die manier wordt het gemakkelijker om voeling te krijgen met de energie van een bepaalde steen en er een persoonlijke band mee op te bouwen. In het bijbehorende boekje lees je alles over de kenmerken en de helende krachten van 40 verschillende edelstenen en krijg je unieke kaartleggingen om te voorspellen en te reflecteren. Bovendien vind je affirmaties die je helpen om jezelf open te stellen voor de vibraties, de boodschappen en het helend vermogen van edelstenen. Specificaties: Geslacht: unisex Bindwijze: paperback Aantal pagina's: 96 Afmetingen: 13 x 17 x 3,5 cm Verschijningsjaar: 2020 Leeftijd: vanaf 12 jaar Inhoud: 1 Boek 40 Orakelkaarten
Deze Deltas De helende energie van edelstenen met orakelkaarten is geschikt voor kinderen boven de . De De helende energie van edelstenen met orakelkaarten is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Deltas Heilzame kruiden voor g...

29,90 28,48 Inclusief b.t.w
Deltas Heilzame kruiden voor geest en ziel Stress, vermoeidheid, angstgevoelens: het zijn de kwalen van deze tijd. Ben je op zoek naar milde geneeswijzen voor deze en andere mentale klachten, of wil je ze op een natuurlijke manier behandelen? Dan zijn de geneeskrachtige kruiden in dit boek iets voor jou. Van kamille tot salie, in dit boek maak je kennis met 25 geneeskrachtige planten en kruiden die helpen bij slaapstoornissen, nervositeit, moedeloosheid en andere psychische klachten. In een uitgebreid portret van elke plant krijg je een overzicht van de belangrijkste effectieve stoffen, de positieve effecten op het lichaam en hoe je de planten op de juiste manier kunt gebruiken. Bovendien krijg je concrete recepten en bereidingen om zelf geneeskrachtige theeën, tincturen en oliën te maken die helpen bij de meest voorkomende mentale klachten. De auteur Dr. Nadine Berling-Aumann is arts, voedingsdeskundige en ervaren auteur. Daarnaast werkt ze sinds 2009 aan verscheidene projecten over Europese en Tibetaanse natuurgeneeskunde. Specificaties: Uitgever: Deltas Auteur: Nadine Berling-Auman Taal: Nederlands Verschijningsjaar: 2019 Aantal bladzijden: 120 Bindwijze: paperback Afmetingen: 22,2 x 17,0 x 1,1 cm (L x B x D)

Deltas Vraag hulp aan de engel...

46,75 44,52 Inclusief b.t.w
Deltas Vraag hulp aan de engelen Deze kaarten zijn speciaal gemaakt voor tieners en jongvolwassenen. Ze helpen je goed om te gaan met de uitdagingen die horen bij het opgroeien in deze soms gekke wereld. Bovendien stimuleren ze je om je echte zelf te leren kennen, je eigen gevoelens te ontdekken en na te denken over wat je van je ervaringen kunt leren en van de hindernissen die je tegenkomt. Gebruik ze op de momenten waarop je het moeilijk hebt om een probleem op te lossen, je gestrest bent voor een examen of je je gewoon down voelt, ook al weet je niet waarom. Je kunt de engelen die je in deze kaartenset leert kennen, zien als je vrienden. Ze zijn er altijd voor je als je hun hulp nodig hebt. Daarnaast deelt Rita Pietrosanto, een ervaren begeleidster van tieners, ook graag haar wijsheid en ervaring met je. Ze biedt je heel veel praktische handvatten en oefeningen die je helpen om elke situatie de baas te zijn! Specificaties: Geslacht: unisex Bindwijze: paperback Aantal pagina's: 96 Afmetingen: 13 x 17 x 3,5 cm Verschijningsjaar: 2020 Leeftijd: vanaf 12 jaar Inhoud: 1 Boek 40 Orakelkaarten
Deze Deltas Vraag hulp aan de engelen met orakelkaarten is geschikt voor kinderen boven de . De Vraag hulp aan de engelen met orakelkaarten is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Dominique Lousse Geneeskrachti...

74,88 71,32 Inclusief b.t.w
Deltas Geneeskrachtige kruiden en planten Plantengeneeskunde of fytotherapie is een eeuwenoude geneeswijze die bekend is in alle beschavingen van de wereld. In dit boek worden de oude en de nieuwe kennis over dit onderwerp samengebracht. Het stelt honderden geneeskrachtige planten en kruiden voor en beschrijft naast hun belangrijkste eigenschappen ook concrete manieren waarop je ze kunt gebruiken. Bovendien worden verschillende gezondheidsklachten besproken, waarbij je advies krijgt voor een geschikte natuurlijke remedie. Dankzij deze praktische informatie kun je zelf aan de slag gaan met plantaardige medicijnen voor allerlei klachten en kwaaltjes. Specificaties: Subtitel: De complete raadgever voor het gezin Uitgever: Deltas Auteur: Dominique Lousse Taal: Nederlands Verschijningsjaar: oktober 2019 Aantal bladzijden: 384 Bindwijze: hardcover NUR code: 861 Afmetingen: 24 x 19,6 x 3,2 cm (L x B x D)
Deze Dominique Lousse Geneeskrachtige kruiden en planten - Nederlands is geschikt voor kinderen boven de . De Geneeskrachtige kruiden en planten - Nederlands is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Melanie Wenzel de beste recept...

57,73 54,98 Inclusief b.t.w
de beste recepten met geneeskrachtige kruiden en planten Dat zwangere vrouwen en ouders van jonge kinderen zoeken naar milde geneeswijzen is niet nieuw. Maar steeds vaker kijken ook anderen naar alternatieven voor bestaande medicatie. De natuur heeft immers heel veel beproefde middeltjes voor ons in petto! Er zijn planten die helpen bij hoest en heesheid, andere hebben zich bewezen bij winderigheid en verstopping of worden aangeraden als stress en hectiek het dagelijks leven dreigen te bepalen. Zelfs tegen overgangsklachten en libidoproblemen is een kruid gewassen. In dit boek krijg je meer dan zestig recepten voor natuurlijke geneesmiddelen die je zelf kunt bereiden. Ze worden stap voor stap uitgelegd en duidelijk geïllustreerd. Bovendien krijg je een handig alfabetisch overzicht van de meest gebruikte planten in de natuurlijke geneeskunde en lees je alles over hun uiterlijke kenmerken, vindplaats en toepassing. Specificaties: Auteur: Melanie Wenzel Uitgever: Deltas Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: oktober 2015 Druk: 1e druk Afmetingen: 24,9 x 18,1 x 1,57 cm (L x B x H) Aantal bladzijden: 240 bladzijden Gewicht: 768 gram
Deze Melanie Wenzel de beste recepten met geneeskrachtige kruiden en planten is geschikt voor kinderen boven de . De de beste recepten met geneeskrachtige kruiden en planten is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!

Sig Lonegren De pendelkit

26,24 24,99 Inclusief b.t.w
De pendelkit Alles wat je nodig hebt om een antwoord te vinden op elke vraag en om verloren voorwerpen en aardse energiecentra te vinden. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om een expert te worden in pendelen. De pendel is een hulpmiddel om de kloof te overbruggen tussen de linkerhersenhelft (logica) en de rechterhersenhelft (intuïtie). Als je de oefeningen in dit boek doet en de bewegingen van een slingerende pendel leert te interpreteren, kun je in contact komen met je intuïtie, antwoorden vinden op vragen over je liefdesleven, gezondheid of carrière, kun je weersvoorspellingen doen, gebeurtenissen voorspellen, gevonden voorwerpen vinden, maar ook ondergrondse waterbronnen of olie en nog veel meer! Met je persoonlijke pendel heb je de sleutel in handen om toegang te krijgen tot de mysteries van de aarde en haar energievelden, en kun je de oneindige mogelijkheden van je eigen geest benutten. Specificaties: Taal: Nederlands Bindwijze: paperback Verschijningsdatum: juni 2018 Druk: 1e druk Afmetingen: 22,1 x 17,3 x 4,1 cm Aantal pagina's: 128 pagina's Illustraties: met illustraties ISBN13: 9789045213187 Auteur: Sig Lonegren Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. Inhoud: 1 Hoogwaardige pendel met ketting 1 Handboek van 128 pagina’s Kaarten voor pendelen en astrologie
Deze Sig Lonegren De pendelkit is geschikt voor kinderen boven de . De De pendelkit is een leerzame puzzel voor uw kinderen. Deze puzzel bevat . Bestelt u uw puzzel voor 16:00 uur, dan is die de volgende dag in huis!